<測謊眼>唔洗呃我啦,我一睇得出你係唔係處女

1001 回覆
467 Like 12 Dislike
年少氣盛,總係會有好多性幻想。
上堂會幻想點樣後入大波MISS,同女同學吹水就要想像下佢床上可以有幾OPEN,就算行街都要搵唔同人視姦一下,臨訓前就要諗下今晚同邊個囡囡大戰三百回合。
呢啲就係我每日既例行公事。
丫,我既意思係夢中大戰。

雖然真係發得成春夢既機會微乎其微,但係合埋眼幻想下水乳交融既情景實在太過刺激,果種滿足感令人難以自拔。

可能因為咁既緣故,我好少失眠,一邊性幻想一邊攤係床上面就會訓得著。

終於又到床上玩手機既時間,好快就要決定今晚既FF對象,究竟搵邊個好呢?
溫文爾雅既中學師妹?岩岩升大學既佢終於獻出初戀,唔知乖乖女既佢幾時會獻出埋初體驗?

定係對面宿舍既大波堂主好呢,正所謂成日著短裙,一定好撚淫,淨係諗下比佢夾腸仔都已經令我慾仙慾死,再大大聲呻吓叫我大大力插佢既話仲得了?

一於就揀清純可愛既同班班花啦,話曬今日先見完佢,幻想起黎都一定多幾分相似。

呢種心情就好似上咸網揀AV一樣,千挑百選之後搵到心頭好果種愉悅既感覺,筆墨難以形容,只可以話比痾完屎果一刻既舒暢有過之而無不及。
一鍵留名
係啦,講左咁耐都未介紹自己添。

我叫溫耀昌,熟既會叫我大鳥,係個不折不扣既高大靚仔,同時係個廢青大學生。

訓教既時候係朝頭早,打機溫書既時候係夜晚,雖然我有穩定既女朋友,而且仲要十分之高質,不過有樣野我同大家一樣,都係會有性幻想。

而同各位巴打一樣咁鍾意性幻想既我,近日預到一個驚世難題。

自從腦海出現在吧個問題之後,一直纏繞住我揮之不去,無論做咩就算做得好圓滿都好,都硬係有啲爭少少既感覺,我既生活完全比呢個問題入侵干擾,我好想有人可以解答到我呢個問題。

究竟我身邊既人入面,仲有邊個係處女?
沉思左幾星期都得唔出結論既我,終於忍唔住問Google大神,一查之下先發現原來呢個問題真係有人研究過。

克雷數學研究所設立既千禧年大獎難題懸賞,總共有七個待解既數學難題,其中六個仍然未有人解決到。

就係同一年,美國既特恩斯研究所懸賞同一金額,向全世界既科學家提出挑戰:How to distinguish a virgin from a non virgin?

有處女膜既就一定係處女,無既話都唔一定唔係。驗處女膜係不設實際,加上處女同非處女既行為分別唔大,憑肉眼難以分辨而且唔可靠,我地需要既係準確度極高既科學測試。

可惜,暫時未有研究發現到破處之後身體會出現啲咩變化,所以獎項設立接近二十年都仲未有人解決到,不過世界各地既科學頂尖仍然努力緊,將呢個可以帶黎人類社會巨大進步既難題逐步拆解。

點解會帶黎重大進步?

遲啲再話你知。

就係我同啲科學家一齊埋頭苦幹既時候,或者係上天比我既努力感動到,我突然間得到神奇既力量,可以令我分到咩人先至係處女。

人皆有不忍人之心,惟我有辨別處女之眼。

我既左眼,可以清楚見到處女同非處女既分別。
寫漏左個字

<測謊眼>唔洗呃我啦,我一睇得出你係唔係處女
留名
Live
一鍵留名

咁都比你搶到2樓
留名

多謝支持
Live

應該夜晚再出,睇反應
我真係上網睇下有無計

真係有人研究緊架
長大鳥

留名
lm
留名
長大鳥

留名

係大鳥至岩
一鍵留名

咁都比你搶到2樓

唔洗客氣
幾有趣
留名
lm

多謝支持
留名

伯倫哥
留名

兩邊都咁撐呀研仔
幾有趣

多謝讚賞
留名
處女係貞潔既象徵。

向古代中國,處女之身係非常之嚴肅既話題,輕則影響聲譽,重則決定身死。為左確保娶返黎既老婆唔係二手貨,古代人發明左好多古靈精怪既方法,去決定究竟有無人要浸豬籠。

唔知大家有無聽過「滴血驗處」,就係憑滴血跌入水中會唔會化黎決定果個人係咪處女,古代人都相信處女既血入水不散,而凝如珠;金庸既武俠小說《倚天屠龍記》入面,峨眉派滅絕師太就透過查看女弟子手臂上既「守宮砂」,去判別貞操有無比人奪去,可唔可靠就交比大家決定。

雖然隨住時代變遷,社會風氣越黎越開放,婚前性行為唔再係禁忌,但係有唔少人對處女仍然有種執著。

有女人堅持將第一次留比最愛既人,唔少男人都希望自己女朋友既第一次係屬於自己,雖然好多都會話唔介意,但覺得處女係好啲既有唔少人,亦有少部份會因為老婆唔係處而心入面有條刺,有處女情意結既人係絕對存在既。

當男人呢種生物同形形色色既女仔交往既時候,我地會好想知道佢係唔係處女,好多人會話愛並唔係講處女與否咁膚淺,但如果你要去一個地方,又或者文青要出走一趟,你總希望去一個無比人污染、無比人破壞、無人踐踏過既地方,去緬懷同尋找自己天真瀾漫既夢想。

奧運聖火要特登搵純潔既少女去負責採集都係因為呢個原因。
正因為社會處女有所強調,先會有人去追求處女,先會有人為左扮處女去講大話。

先會出現研究一個人係唔係處女既研究所同相關既懸賞。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞